Luisterende Organisaties

We werken samen om je purpose of hogere doel te ontdekken en de bijbehorende waarden en visie omdat ze gezamenlijk de prestaties van je organisatie inspireren en transformeren

Het Aarde-model ondersteunt het werk dat we doen met organisaties. Purpose en waarden liggen in de kern, omsloten door visie. Raamwerk is essentieel om verwachtingen te managen tussen leiders en teams.

Klik hier om meer te weten te komen over het Aarde-model

Luisterend Leiderschap

We coachen mensen om dat gedrag te ontwikkelen dat nodig is om een transformerende Luisterende Organisatie richting succes te leiden

Onze leiderschapsaanpak is gebaseerd op Kohlrieser’s Secure Based leiderschap. We begeleiden in het ontwikkelen van gedrag dat nodig is om teams te creëren die spelen om te winnen.

Klik hier om te onderzoeken hoe caring en daring jij bent als leider.Klik hier om meer te weten te komen wat het betekent als teams ‘Spelen om te winnen’

Luisteren naar Klanten

We werken met sales- en marketingteams om waardeproposities te ontwikkelen vanuit de organisatie purpose en waarden en om de salesaanpak en -vaardigheden aan te scherpen om meer strategische klantrelaties te bouwen die gezamenlijk succes opleveren.

Luisteren naar Jezelf

We coachen individuen in iedere rol om naar zichzelf te luisteren, hun sterke kanten te herkennen, hun zelfvertrouwen te vergroten en hierna de juiste vaardigheden te ontwikkelen om hun ware potentieel te ontplooien. We noemen dit Hele Persoon Coaching.

Volledige mens coaching werkt op dat niveau dat nodig is om in beweging te komen.

Hoofd hier focussen we op de benodigde kennis en vaardigheden.

Hart we kijken hier naar de emotionele belemmeringen die vooruitgang in de weg staan. Deze hebben vaak te maken met angst.

Lichaam Hierbij werken we met de systemische issues die mensen soms tegenhouden.

Ziel we helpen mensen om in contact te komen met hun ware zingeving.

Klik hier om te lezen wat je nodig hebt om op verandering gecoacht te worden.

Klik hier om uit te vinden hoe veilig je je voelt in je huidige rol