Om als mens, team en organisatie te kunnen floreren is de aanwezigheid van veilige (secure) bases essentieel. Dit schrijft George Kohlrieser en anderen in het boek 'Care to Dare de praktijk van Secure Base Leiderschap'. Kohlrieser's werk is gebaseerd op Bowlby's Hechtingstheorie. In de Hechtingstheorie hangt ons vermogen om een veilige basis te zijn af van onze niveaus van angst en vermijding.

Het invullen van deze vragenlijst zal je vertellen hoe veilig je bent in jezelf. Je krijgt een score voor je niveau van angst en van vermijding. Je ontvangt ook aanbevelingen over hoe je, indien nodig, je gevoel van veiligheid kunt ontwikkelen en dus je zelfvertrouwen. Zodat je deel kunt uitmaken van een team en/of organisatie die speelt om te winnen.

Je antwoorden worden opgeslagen in onze onderzoeksdatabase en gecombineerd met anderen om samengevoegde (anonieme) resultaten te destilleren. Als je deze vragenlijst als onderdeel van een team beantwoordt, geven we geconsolideerde teamscores. Je kunt aan het eind je eigen resultaten bekijken. We stellen de individuele scores alleen beschikbaar aan een coach of iemand anders die met je samenwerkt, als jij daar toestemming voor geeft.

Vink aan als je akkoord bent dat je resultaten worden opgeslagen in onze geanonimiseerde onderzoeksdatabase.

Vink aan als je akkoord bent dat je resultaten worden samengevoegd en gedeeld als onderdeel van een teamscore (indien van toepassing).

Vink aan als je akkoord bent je individuele resultaten te delen met je coach of met iedereen die je toestemming hiervoor geeft.

Als start:

Vul je email adres in. Deze gebruiken we om je een kopie van de resultaten te sturen.

Vink hieronder aan als je toegevoegd wilt worden aan onze marketinglijst. Je kunt dan het volgende ontvangen:
Updates van ons onderzoek
Informatie over de organisatie Lysna en haar activiteiten: