Marianne

 
 

Janet

 
 

Saskia

 

Marianne

Ik ben altijd iemand geweest die mijn passie toont en mijn energie richt op dingen die logisch voor me zijn en die relevant zijn voor onze samenleving.

Trouw zijn aan mezelf en mijn innerlijke purpose laten zien brengt zowel angst als opluchting met zich mee. Maar het brengt vooral energie.

Ik MOET gewoon mensen helpen een zinvoller en duurzamer leven te creëren. Het is eigenlijk niet zo moeilijk om dit te bereiken – als we klaar zijn met het  werk, dan is er nog steeds genoeg energie voor de  belangrijke dingen in ons leven. En we kunnen dit bereiken door vanuit purpose te werken binnen een raamwerk dat ons niet uitput, maar een duurzame balans biedt tussen geven en ontvangen. Een werkplek waar je jezelf kunt zijn en groeien. Die je purpose ondersteunt, zodat je samen grote dingen kunt bereiken.

Het is misschien niet zo eenvoudig, maar zeker mogelijk om bewust ontwikkelende organisaties te creëren waar mensen deel vanuit willen maken. Het draait allemaal om mensen.

Let’s make it happen!

“Wees wie je bent. Vraag wat je nodig hebt. Breng wat je hebt en geef wat je kunt. Wees volledig. Durf in het licht te staan.”

Janet

Mijn passie is om mensen te laten luisteren naar zichzelf en te ontdekken hoe ze echt in hun kracht kunnen staan. Evenals hen inspireren en versterken om hun plek in te nemen en uitdagingen het hoofd te bieden.

Wat ik tijdens mijn eigen levensreis heb ontdekt, is dat authentiek luisteren de kern van alles is. En het begint met te kunnen luisteren naar de stem in jezelf. Aan je angsten en verwachtingen en dromen. Het overwinnen van de angsten is de echte uitdaging.

Maar zodra we onze angsten onder ogen zien, kunnen we ons realiseren dat er niet echt iets is om bang voor te zijn. Dan hebben we de vrijheid en de kans om te leven als ons authentieke zelf en kunnen we ons ware potentieel bereiken.

Leren accepteren wat er op ons pad komt: “het is wat het is” en de lessen nemen uit wat het leven ons probeert te leren maakt dat we de schoonheid kunnen zien in iedere nieuwe dag.

“Het leven gaat niet over wachten tot de storm over is, het gaat over leren dansen in de regen.”

Saskia

Het leven gaat over openhartig luisteren naar jezelf en anderen. Het gaat erom dat je in contact komt met je dromen en handelt, leert, vooruitgaat en loslaat om de beste ‘jij’ te worden die er mogelijk is in deze wereld. Terwijl je geniet van het proces.

In mijn jeugd was ik een verlegen meisje met een ruggengraat van staal (volgens vrienden) en een sterke drive om mijn weg te vinden in deze wereld. Ik probeerde de balans te vinden tussen mijn gedrevenheid en de schijnwerpers en aan de andere kant mijn bescheidenheid door ik-tijd te nemen. De vraag werd: Welke plaats zou er kunnen zijn voor een sterke maar kwetsbare persoon zoals ik in de zakenwereld?

Nu, na een reis van 25 jaar in sales, consulting en coaching, is het duidelijk dat er veel plaats is en dat de wereld wanhopig een grote verscheidenheid aan kwaliteiten nodig heeft. EN het is zo nodig om de juiste mensen te ontmoeten om ons te ondersteunen en uit te dagen, zoals ik op mijn reis heb ervaren.

Ik hou ervan om organisaties en teams te faciliteren bij het creëren van een omgeving waarin mensen hun kwaliteiten omarmen en hun beste zelf worden, zodat mensen, teams, klanten en organisaties kunnen floreren!

 

“Word de beste 'jij' die er mogelijk is in deze wereld.”